Verzending of transport van schilderijen

Steeds vaker worden door ons schilderijen verzonden, zowel binnen Nederland als ook naar andere landen binnen en buiten Europa. Bijna de helft van onze verkopen wordt inmiddels verzonden, per post of met een transport ondernemer.

VERPAKKING.

Uit platen dubbellaags en zeer stevig golfkarton snijden en plakken wij de verpakkings dozen zelf op maat. Het schilderij wordt nog eens apart verpakt en met extra bescherming aan onder- en bovenkant in de doos gelegd en verstuurd. Verzending geschiedt aangetekend met track en trace.

KOSTEN.

De kosten van verzending en verpakking zijn afhankelijk van de grootte van het schilderij. Binnen Nederland kan een schilderijtje van 24x30 cm. b.v. worden verzonden voor Eu. 12,50 all-in. Binnen Europa liggen de kosten (landsafhankelijk) tussen de Eu. 15,-- en Eu. 30,--. Wereldwijd is dit ca. Eu. 40,--.

Voor een schilderij van b.v. 40x50 tot ca. 50x70 zijn de kosten in Nederland Eu, 15,--. Binnen de Europese Unie (landsafhankelijk) Eu. 22,-- tot Eu. 40,--. Andere Europse landen en wereld op aanvraag.

Schilderijen met een grootste lengte boven ca. 70 cm. tot ca. 100 cm. kosten in Nederland Eu. 25,-- en binnen de Europese Unie Eu. 35,-- tot Eu. 55,-- (landsafhankelijk). Andere Europese landen en wereld prijs op aanvraag. (kan oplopen tot Eu. 300,--). Bij sterk afwijkende maten kunnen de kosten iets afwijken.

VERZEKERING.

Standaard in de prijs inbegrepen zijn de schilderijen verzekerd tot een bedrag van Eu. 500,--.Voor verzekering boven Eu. 500,-- Worden door de transporteurs extra kosten in rekening gebracht. Binnen Nederland ca. Eu. 15,-- tot Eu. 25,--, afhankelijk van grootte.

 Wij raden aan voor een definitieve beslissing het schilderij eerst "live" te bekijken.