Nieuws

Collectie
Begin maart 2019 hebben wij overeenstemming bereikt betreffende de verkoop van vrijwel de gehele collectie. In verband hiermee zijn de pagina's met schilderijen op onze website verwijderd. Gereserveerde schilderijen blijven bij ons als "gereserveerd" staan.

SCHILDERIJEN BOERDERIJ DE WIEK is te koop. We hebben hier bijna 29 jaar genoten van de omgeving, het wonen, ons werk, de ruime tuin, het uitzicht op het Reestdal en de prachtige omgeving, maar ook wij worden geplaagd door de tand des tijds. Hoe gek het ook klinkt, het wordt tijd om aan onze toekomst te denken en dat betekent een wat behapbaarder leven met een kleinere tuin en minder ruimte. Vooral die ruimte zullen we missen.
De boerderij is eventueel geschikt (te maken) voor kleinbedrijf (kunst, ambacht, praktijk…), voor dubbele bewoning of Bed & Breakfast.
Verlangt u naar rust, ruimte en het buitenleven dan vindt u meer informatie, plattegronden en foto’s via deze link https://www.funda.nl/koop/de-wijk/huis-40737702-stapelerweg-57/ op de site van Funda of via deze link op http://www.boertjes.nl/aanbod/woningaanbod/de-wijk/koop/huis-4116216-Stapelerweg-57/ op de site van Boertjes Makelaardij te Staphorst.
Desgewenst kunt u ook rechtstreeks met ons contact opnemen. Frauke en Eric Veth.